Címkék listája

Minecraft Pocket Edition teszt - 3. rész: blokkok, itemek, stb.

Íme a Pocket Edition teszt következő része. Most egy pár szót szeretnék szólni a blokkokról, itemekről, stb.

Akad néhány blokk, ami a gépes verzióban nem lelhető fel, csak a Pocket Edition-ben. Ezek közül egyik a pálya határát jelölő invisible bedrock. Ez kiüthetetlen és áthatolhatatlan, ahogy ez várható is tőle. Ezen felül akad még 2 blokk ami csak a Pocket Edition-ben található meg, azonban ezekről a következő részben majd bővebben írok a nether kapcsán.
Most pedig visszatérek egy kicsit ide az arany platformomra. A mobil verzióban csak búza és dinnyemag található, tök répa stb. nem. (meg persze benne van a cukornád meg a kaktusz is de azok nem magról nőnek) Ezen felül a sárga virág is elérhető, azonban a piros helyett kaptunk egy világoskéket, ami kb. semmire nem jó. Piros virág híján mobilon a piros festék előállítására egyenlőre nincs lehetőség.
Persze az alap blokkok ugyanazok. Mobilon persze nincs még pl redstone, valamint csak egy fajta színű deszka van. De ezek annyira nem zavaróak. Én tökéletesen meg vagyok elégedve a blokk és item mennyiséggel. Minden benne van ami a túléléshez feltétlenül szükséges. Többet erről nem tudok írni, a legközelebbi posztban következik a nether, ami itt mobilon valami egészen más. Addig is jó szórakozást!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.