Címkék listája

Ingyen RP a League of Legends androidos alkalmazásból

Szeretnél pár ingyen RP-re szert tenni LoLban? Van rá lehetőség! Méghozzá heti 2 ember számára. Ebben a posztban leírom a menetét.

Régebben már egyszer írtam a League of Legends Champions nevű Androidos alkalmazásról. Ez az utóbbi időszakban teljesen megújult, jó értelemben. Azon kívül hogy a kinézete megváltozott, valamint most már az ikonja is más, bekerült egy fontos új funkció is. Természetesen ez az áhított nyeremény. Az alkalmazásban találhatóak ún. rejtett championök, amiket ha megtalálunk, akkor egy ablakban a szerver, felhasználónév és egy e-mail cím segítségével elküldhetjük ezt. A hét végén aztán az azon a héten beküldők között kisorsolásra kerül 2 db nagyjából 7€ értékű RP csomag. Amint megtalálunk egy ilyen rejtett Championt, az alkalmazás persze rögtön elrejt egy újabbat, így egy héten akár többet is megtalálhatunk, ezzel növelve a nyerési esélyeinket. Ugye milyen remek lehetőség? Töltsétek le ti is, jó szórakozást!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.