Címkék listája

Készülőben a MINECON 2013

2013.08.04 23:31 (edemmester)A mojang már javában dolgozik az idei MINECON megszervezésén. Az első két adag jegy már el is fogyott, a harmadik adag pedig kb. 9 óra múlva lesz megvásárolható. A jegyek megvásárolhatóak a minecon hivatalos honlapján. Az érdeklődés tehát idén is óriási. De mi is ez a rendezvény?

A MINECON idén 4. alkalommal kerül megrendezésre.
A helyszíne: Orlando, Florida
Ahogy a nevéből is lehet következtetni, ez egy minecraftosokat célbavevő esemény, ahol a mojang csapata is rendszerint jelen van. Az idei rendezvényről egyenlőre kevés információ szivárgott ki.

A rendezvény honlapja: https://minecon.mojang.com/
A rendezvény eventbrite oldala: http://minecon.eventbrite.com/
Infók az eseményről a minecraft wiki-n: http://www.minecraftwiki.net/wiki/MineCon#2013
A mojang honlapja: http://mojang.com

Ezeken az oldalakon minden infót megtaláltok, amint találok részletesebb tájékoztatást az idei rendezvényről, akkor még jelentkezek.

=== SZERKESZTVE ===
A jegyek hamar elkeltek. Az első adag 1, a második adag 5, a harmadik adag pedig 10 perc alatt. Úgy néz ki hogy az esemény idén is nagy népszerűségnek örvend.

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.