Címkék listája

Chatty Day! 1.0 - 2013. november 10. vasárnap

Egy különleges eseménnyel készülünk nektek, ami nem lesz más mint a Chatty Day! Ennek a célja mindössze annyi, hogy könnyebben kapcsolatot teremthessünk az olvasókkal. Ha szívesen csevegnél velünk, akkor olvasd el a bejegyzést.

2013. november 10.-én 14-től 18 óráig nyitni fogunk egy chat szobát, ahova bárki beléphet, és kérdezhet tőlünk, kérhet véleményt, vagy mondhat nekünk BÁRMIT amit csak szeretne. Ez egy nyílt esemény, bárki csatlakozhat hozzánk. Az értelmes kérdéseket nyilván meg is fogjuk válaszolni. Fontos! A floodolás az esemény ideje alatt is tilos! Csak ésszel azért! Ja és a káromkodás úgyszint! Ha valami csúnyát nem fogna meg automatán a chatfelügyelet, akkor azt én fogom kitörölni, sorozatos káromkodás a chat rendszerből való kitiltást von maga után. ÖRÖKRE! Szóval legyetek észnél! Ja és politizálni is tilos! Ezen kívül mindent szabad! Várunk mindenkit sok szeretettel! Az eseményt a facebook oldalunkon is hamarosan el fogjátok érni. Klikk ide! Jó kérdezősködést! Várunk titeket!

Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.