Címkék listája

Nézzünk fel a gyakorikérdésekre #2 - Mé' nem fut a játék?

A gyakorikérdéseken sok értelmetlen, őrült, fölösleges, bunkó, vagy éppen szabálysértő kérdést lehet találni. Meg persze pár értelmeset is. Ebben a bejegyzéssorozatban pár ottani kérdéshez fűzök rövid véleményt. A mai részben a Miért nem fut a játék? típusú kérdésekről lesz szó.

Ha valamelyik kérdés a tiéd, és úgy gondolod hogy a vélemény sértő, (amit nem hinnék) akkor a Kapcsolattartás menüpont alatt kérheted az eltávolítását a bejegyzésből. (ha kéred, akkor kötekedés nélkül meg fogjuk ezt tenni)

4. kérdés: Miért nem akar megnyílni a minecraft?
Leírás: Letöltök akármilyen Java programot, még azt is ami mellett nem is olyan régen tűrhetően működött, akkor is nem nyitja meg, helyette kiírja hogy nincs java a gépen. Mi lehet a gond?

edemmester reakciója: Az a baja a minecraftnak, hogy nem ismered a keresőt. Sok energiát megspórolhatnál akkor, hogyha google-t használnál. Ezen kívül még egy képmentést is csatolhattál volna, vagy adott esetben ugyebár minecraft crash logot, ha már eljutna eddig a játék, de jelenesetben ezt kétlem, szóval inkább képmentést. Meg írhattál volna oprendszert, meg... Szóval mindent.


Leírás: Az a problémám h telepítettem a játékot(torrent) és amikor indítanám el a következőt írja ki hibaüzenetként: Az eljárás belépési pontja(_AIL_set_stream_reverb_levels@12)nem található a DLL-ben(mss32.dll)Tudnátok segíteni?
edemmester reakciója: Ez már egy sokkal igényesebb verzió. Van benne hibaüzenet, stb. Bár még egy oprendszert hiányolok. Az igazi gondom a kérdéssel: Ha egy lopott játék nem fut, akkor miért is lenne avval gond? Ha lopott akkor mit vár? Majd ha megveszi, utána reklamáljon. Amíg lopott, addig meg próbálja megoldani magának a bajt. Vagy jelezze a gondot a torrent oldalon a kommenteknél. Meg legalább azt megmondhatta volna hogy honnan töltötte le.

A mai napon ezeket a kérdéseket leltem meg, de ilyen jellegű bejegyzésekre még mindig számíthattok a jövőben, ugyanis ezeket a témákat szerintem fontos megemlíteni. Remélem a kérdezők tanultak az esetből. További jó olvasgatást!

Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.