Címkék listája

Második helyezettek

Ebben a posztban a két második helyezettről lesz szó. Az egyiknek a történetét is bemutatom, a másiknak csak a neve kerül közzétételre.

Először Major Fruzsina munkája:
"Az, hogy partit rendeznénk és mindenféle zombik, szellem figurák bujnának elő a fügöny mögül. Vagy pl.: műkoporsobol elő ugrana 1 vámpír :DD vagy olyan hogy a plafonon szellemek lennének kivetitve, és még az ha egy elhagyatott kastélyban lenne az egész ahol sok pok, a kosz, hogy még ijesztőbbnek tünjőn, ja és persze belenénk öltözve:D na meg a kastélynak lenne egy elhagyatott része(mint ha az egész eleve nem lenne elhagyatott:D) és ott lenne mindenféle üveg, főzet, régi képek, denevérek, nyakláncok, patkányok és a végén kiderülne hogy átok ül a kastélyon & ameddig meg nem találnánk a kulcsot ami felszabaditja a kastélyt és ugye logikusan mi is elmehetnénk:D addig ott maradnánk életünk végéig."

Erről a történetről azt kell hogy mondjam, hogy nekem tetszik. A végén számomra van egy kis ellentétesség az utolsó mondatban, szerintem kicsit üti a saját jelentését, de ez már részletkérdés. Nekem azért eléggé elnyerte a tetszésem. Meg kell hagyni hogy nem tökéletes, de az előadásmódja például viszonylag igényes. Nekem bejön.

A másik munka Eszti műve, ezt azonban a kérésére nem tesszük közzé. Az ő munkája talán egy kicsit rövidebb lett, ennek ellenére bizonyos más szempontból pedig igényesebb, illetve előnyösebbnek mondható, így hát ezért végzett egy szinten a két munka. Véleményünk szerint bizony ezek azért a nevezések közül egész jók. Nemsokára az első helyezett munkájára is fény derül, addig is kis türelmet! ;)

Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.