Címkék listája

Még egy kis biztatás a felvételizőknek

Valószínűleg a bűvös dátum eljövetele előtt ez az utolsó bejegyzésem az idén felvételizők számára, amiben evvel a témával fogok kicsit foglalkozni. Mivel jómagam már túl vagyok ezen, ezért úgy döntöttem, hogy megpróbálom a gondolataimat kicsit összefoglalni, és leírni hogy mégis mit javasolnék nektek.

Volt már régebben egy felvételis bejegyzésem, azt ajánlom a figyelmébe mindenkinek. Azon felül figyelmetekbe ajánlanám még azt a dokumentumot is amit IDE KATTINTVA érhettek el (és van benne egy elírás, az egyik helyen 3*3-mat írtam 3*3*3 helyett, elnézést!), javaslom hogy nézzetek bele, most viszont jöjjön akkor összeszedve az, amiről még nem beszéltem, mert megint sok a rizsa és kevés a tartalom.

Ahhoz hogy jól tudjatok teljesíteni, nagyon fontos az, hogy kipihenten vágjatok bele, azaz előző este nem 11:30-kor lefeküdni, hanem időben. Aki már rutinos, az megtapasztalta, hogy vannak olyan helyzetek az életben, amikor nemárt ha kipiheni magát az ember, és ez pont egy ilyen dolog.

Fontos még megjegyezni azt is, hogy bár mindenki azt mondja hogy ez nagyon nehéz lesz, nem biztos hogy jó ha ebben a tudatban mentek be a terembe, mert egyesekben ez félelmet kelthet. a következő dolog pedig pont az, hogy nyugalom. Sokan buknak el azon, hogy idegeskednek. Nyugodtság és odafigyelés az alapja az egésznek, és nem is feltétlenül annyira a tananyag, mert végül is nem vészes. Azon sem biztos hogy érdemes izgulni, hogy "jajj, max pontot kell írnom", stb. Nem feltétlen kell. Cél persze hogy jó eredményt érjetek el, de nem feltétlen kell a max pontszámban reménykedni, mert így csak csalódás ér majd, ha nem teljesítitek.

A harmadik fontos dolog pedig persze nem más mint az időbeosztás. Ha egy feladat nehéznek tűnik, akkor ugorjátok át, oldjátok először a könnyebbeket, DE ne felejtsetek el a maradék időtökben visszatérni rájuk. Ha tehetitek, akkor nagyjából azért nézzétek át a válaszaitokat, és azt, hogy mindenhol a megfelelő helyre írtátok-e őket.

Ahhoz hogy jól teljesítsetek, mindössze az kell tehát, hogy átgondoltan és higgadtan töltsétek ki a megadott feladatokat. Ilyen esetben nem történhet gond! A szerkesztőség nevében előre is sok sikert kívánok mindenkinek! Ha kérdésetek van hozzánk, vagy csak megosztanátok valami tapasztalatot vagy infót a témával kapcsolatban, akkor azt a bejegyzés alatt, vagy a facebook oldalunk bejegyzése alatt felteheted:



Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.