Címkék listája

Szövegdoboz generátor bloggerhez v. 1.0

Megszületett a szövegdoboz generátorunk első verziója. A fejlesztés persze ettől még nem áll meg, továbbra is dolgozunk újabb funkciók, többek között sablongaléria, betűtípus beállítás, stb. létrehozásán, azonban a jelenlegi állapotában is használjátok a rendszert nyugodtan, ugyanis kijelenthetem, hogy nagyjából stabil.



Design blogot vezetsz, és szeretnéd ezeket a generátorokat a Te olvasóidnak is megmutatni? Itt a lehetőség! Partnert keresünk! Amennyiben szeretnél engedélyt kapni arra, hogy ne csak a végterméket, hanem magukat a generátorokat is megjeleníthesd a saját blogodon az olvasóidnak, akkor jelentkezz! Egy azaz EGY designblog erre lehetőséget fog kapni, és ez akár a tiéd is lehet! A jelentkezéshez a baloldali navigáción kattints a kódok beváltására, majd írd be a "ppjel" kódot (idézőjelek nélkül), majd klikk az érvényesítésre, és máris jelentkezhetsz blogoddal!

Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

1 megjegyzés :

  1. Köszönöm a munkádat, könnyen jól alkalmazható a szövegdoboz generátor.

    VálaszTörlés

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.