Címkék listája

Vigyázat! A VLC megölheti a cicádat!

Aki használja a VLC-t androidon is, az már találkozhatott az ijesztő üzenettel, ami arról tájékoztat, hogy az applikáció jelenleg még BÉTA stádiumban van, így előfordulhatnak benne hibák. Az erről tájékoztató ablak arra is felhívja a figyelmünket, hogy esetleg a cicánk megbánhatja hogy ezt az appot használtuk.

A bal oldali képen látható az imént említett üzenet. Szeretnék mindenek előtt megnyugtatni mindenkit, hogy a tájékoztatás természetesen alapvetően a képzelet szüleménye... jelenleg. Használjátok bátran a VLC-t, nem lesz semmi baja a macskátoknak, és a házatok sem fog összedőlni. Bétának béta, de az esetleges hibák maximum a készülékre lesznek hatással, a környezetére nem.

Persze bizonyos szemszögből nézve a dolognak lehet valóság alapja, ugyanis ha a mobilunkon vagy táblagépünkön él például a virtuális macskánk, arra már kihathat a lejátszó hibás működése, azonban nagyon remélem, hogy a macskatartók azért többnyire kézzel fogható, 3D-s macskát tartanak, nem pedig virtuálisat.

Az alkalmazás BÉTA stádiuma persze nem azt jelenti, hogy garantáltan hibásan működik, sőt, hibák az elvileg stabil verzióban is előfordulhatnak, ez mindössze annyit jelent, hogy a program még erősen fejlesztés alatt áll, nem végleges verzió. Ha hibát találtok benne, akkor pedig inkább írjatok a VLC supportnak, mint hogy rögtön feljelentsétek őket állatkínzásért, hisz az app nem direkt öli meg a cicádat... (nem, mint mondtam, nem öli meg a cicádat)


Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.