Címkék listája

Búcsúzunk a Like kapuktól... mit is jelent ez?

A facebook egy ideje bejelentette, hogy többé nem használhatunk like kapukat a facebook oldalakon. Ideje tehát tisztázni, hogy mit is tiltottak meg, hogy ez mivel is jár nekünk, és hogy mit tehetünk, ha valaki nem tartja be a szabályozást.

Mit tilos most?

A facebook oldalakhoz hozzá lehet adni alkalmazásokat. Ezeket az új designban a FB oldal bal oldalán érjük el, illetve néhányat felül, fülként. Sok oldal itt elhelyezett mindenféle játékokat, mint pl. "lájkold az oldalunkat és tudd meg hogy mi az indiánneved", vagy "lájkolj, regisztrálj, és nyerj". Mostantól ezt a lehetőséget a facebook megszüntette, azaz az oldalakon lévő alkalmazások nem mutathatnak más tartalmat nem rajongóknak és rajongóknak, valamint nem lehet ez által promóció feltétele az oldal kedvelése. Ennek elhasználói szemmel azért szerintem vannak előnyei, talán az ismerőseink is kevesebb oldalt likeolnak majd feleslegesen.

Mi a helyzet a honlapokon lévő zárolt tartalommal?

Ezekkel az a helyzet, hogy ez eddig is tilos volt, és továbbra is az. Persze ennek ellenére sokan mégis ilyen módszerekhez folyamodnak, de ez nem szabályos. Ezekkel az oldalakkal már a facebook is próbálja felvenni a harcot egy ideje, az már más kérdés, hogy ez kb. lehetetlen.

Ugye te már használsz LikeUnlockot (vagy valami hasonlót)?

Blogunk már több mint egy éve napról napra fejleszti a LikeUnlock nevű szkriptet, aminek a segítségével megkerülhetjük a likeos tartalomzárolásokat. Ha tehát nem szeretnéd likeolni ezeket a bejegyzéseket, akkor a LikeUnlock segítségével könnyedén kikerülheted a zárolást. (ha a feloldás valamelyik oldalakon nem működik, akkor kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, és a következő verzióban javítjuk)

Még nem használod? KLIKK IDE és szerezd be most!

Már használod? KLIKK IDE ÉS OSZD MEG hogy az ismerőseid is megismerjék.


Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.