Címkék listája

Volt egy fejhallgatóm... És lesz egy másik?

2012-ben úgy döntöttem, hogy beszerzek magamnak egy fejhallgatót, ami végre kényelmes, szépen szól, és ami a legfontosabb, hogy használható minőségben vesz fel hangot. Ezt meg is tettem, némi internetes böngészés után be is szereztem a jelenlegi Shakoon X-Tatic SP Plus fejhallgatómat.

Történelem

A megvásárlása óta szinte minden videóban és élő adásban ezt az eszközt használtam hangrögzítésre, szabadidőmben ezen néztem videókat, ezt használtam zenehallgatásra, ez volt velem minden pillanatban amikor valami hanganyagot meg akartam hallgatni. Tökéletesen elégedett voltam az eszközzel minden egyes pillanatban. Az egyetlen probléma, hogy sokszor azért nem bántam túl jól vele, és ennek tapasztalom most az eredményét.

Jelen

Valószínűleg az eszköz borzalmas sorsa, és a közelmúltbeli komoly fizikai sérülés együttesen vezetett a mostani állapothoz. Először egy repedés jelent meg a fejhallgató egyik oldalán, majd egy darab teljesen kitört, ez által már egy ideje az eszközt csak a benne található kábelezés és a szigetelőszalag tartja össze. Ahogy én ezt a fejest használtam, már tulajdonképp én magam is meg voltam lepődve, hogy hogyhogy nem kontakthibás még... Ma délután szomorúan tapasztaltam a tényt, hogy már az, ráadásul elég brutális mértékben.

Javítás?

Nem hiszem hogy megéri. A kábelt esetleg meg lehetne forrasztani, de ennek ellenére a szigetelőszalagos megoldást nem lehet kikerülni, ugyanis a kitört darab felülete nagyon kicsi, semmi szebb megoldással nem lehet rögzíteni, szóval a kábel megforrasztása sem oldja meg a problémát, maximum késleltetni lehetne vele az új eszköz beszerzését.

Tervek

Hihetetlen mértékben meg vagyok elégedve evvel a fejhallgatóval, nagyon beleszerettem. Pontosan azt a minőséget nyújtja, amire szükségem van, és úgy érzem, hogy megéri az árát. Már valamivel olcsóbb, mint amikor ezt vettem, de nem sokkal. Ismételten szeretném az eddig megbízhatónak bizonyuló mobilx webáruházból beszerezni a terméket... mert igen, megszületett a döntés, hogy ugyanilyen fejhallgatót fogok venni. Őszintén bevallom, hogy nem szeretném erre költeni a már meglévő pénzemet, szóval közben nagyban dolgozok azon, hogy ha többet nem is, de legalább a fejhallgató árát valamiből kitermeljem. Igazából megvan már a konkrét terv, de erről nem szeretnék most bővebben írni, főleg nem most, esetleg majd az akció sikere esetén.

A lényeg tehát: Valószínűleg az elkövetkező néhány napban, vagy talán ma este csendül fel utoljára az ismerős zene a szeretett fejhallgatómból. Ideje elbúcsúznunk. (az új fejhallgató beszerzéséig nem valószínű hogy töltök fel videót, de ki tudja)


Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.