Címkék listája

Blogger blog infós rendszer design fejlesztés

Már többször emlegettem a Blogger blog információs minialkalmazásunkat. Eddig meglehetősen borzalmas külsővel rendelkezett szegény, de úgy érzem, hogy eljött a nap, hogy egy kicsit rendbe tegyem, szóval már valamivel használhatóbban fest.

Ha van egy vagy több bloggeres blogod, vagy esetleg ismersz párat, akkor próbáld ki a rendszert bátran, akár csak azért, hogy teszteld és meglásd a benne lévő lehetőségeket, akár azért, hogy megtudj valamit, amire kíváncsi vagy. A rendszer továbbá tippeket is ad, hogy a blogon mi az, amit feltétlenül célszerű lenne fejleszteni, így egy automatizált tanácsadónak is jó lehet. Ha pedig egy valódi hús-vér ember véleményét szeretnéd kikérni a blogodról, akkor persze tőlünk is kérhetsz kritikát a már korábban megosztott űrlapon keresztül, vagy lenn a kommenteknél.

KLIKK IDE a Blogger blog információs rendszer megtekintéséhez


Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.