Címkék listája

Megérkezett a 2016-os felvételi levezetésünk is!

Országszerte tegnap írták a 2016-os központi felvételit a középiskolákba készülő nyolcadikosok. Szokás szerint idén is elkészítettük a matematika feladatok levezetését, ami ismét ingyenesen hozzáférhető bárki számára, illetve persze azért szólnék is pár szót a feladatok kapcsán.

Átfutottam a feladatsorokat, és alapvetően nem tűnnek nehéznek. Volt bennünk egy-két buktató, illetve pár olyan, ami a korábbi években nem nagyon fordult elő, de többnyire rendben voltak, szerintem minden adott egy egész jó eredmény eléréséhez. A következő megmérettetés persze majd a szóbeli felvételi lesz azok számára, akik ebben érintettek, ennek kapcsán mindenképp jelentkezünk még egy poszttal néhány napon belül, addig pedig itt a levezetés a nyolcadikosoknak, használjátok egészséggel.Szeretnél mesélni az élményeidről?

Írd meg nekünk üzenetben, hogy hogy sikerült a felvételi!Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.