Címkék listája

Megújult külső!

Pár szemfülesebb olvasónk már kiszúrhatta, hogy blogunk külsője ismét felfrissült, ennél azonban valamivel többről van szó. A vizuális fejlesztések mellett számtalan olyan módosítást is eszközöltünk, amelyek bár ránézésre talán kevésbé feltűnőek, mégis szerves részét fogják képezni az oldalunk jövőjének.

A bal oldalsáv eltűnt, számtalan modul megszűnt létezni, a megmaradó jobb oldalsáv teljes újratervezésen esett át, új megjelenést kapott a chat dobozunk, lecseréltük a betűtípusokat, és számtalan egyéb helyen is belenyúltunk a szokásos külsőbe. A háttér is kicsit más, a navigációs sávunk is fejlődött, igazából mindenünk megújult, persze okkal.

Azon felül, hogy a dolgok máshogy néznek ki, kicsit máshogy is fognak működni. Ahogy egyre szélesebb a látószögünk, és egyre több témáról írunk, feltétlenül szükségesnek éreztem, hogy az oldal tagolása valamivel igényesebb legyen, így bizonyos címkék listaoldalai mostantól kicsit máshogy fognak funkcionálni, mint eddig.

Alapvetően ha egy címkére kattintunk, akkor az ahhoz tartozó bejegyzések jelennek meg, egy normál lista formájában. Mostantól bizonyos kiemelten fontos kategóriák esetén ez kicsit másképp fog történni, megjelentek az egyedi fejlécek, és egyedi leírások egyes listaoldalakhoz, ezekkel segítve a tájékozódást, és kényelmesebbé téve azok munkáját, akiket csak egy-egy témakör bejegyzései érdekelnek. A jövőben néhány listaoldal megjelenését teljesen újra fogjuk tervezni, hogy minden esetben az adott témához legszükségesebb információk legyenek azonnal láthatóak az olvasóink számára, ezzel is kényelmesebbé téve tartalmaink böngészését.

Bár még nem alakítottunk ki minden egyedi listaoldalt, néhányat már most is kipróbálhattok, ha kicsit körülnéztek a navigációs sávon. Terveink szerint minden ott fellelhető címke kapni fog egy-egy személyre szabott listaoldalt, de ezek egy része még tervezés alatt áll.

A megújult külső persze friss posztokat is igényel, természetesen igyekszünk ezekről is gondoskodni. Ne maradj le semmiről! Nyomj ránk egy lájkot!

Ajánlott bejegyzések

2 megjegyzés :

  1. Miért írsz többes számban?

    VálaszTörlés
  2. Bár sok esetben valóban úgy látszik, hogy egyedül vagyok, azért ez nem teljesen igaz. A teljességhez az is hozzá tartozik, hogy bár a legtöbb dolog tényleg az én munkám, azért mégis vannak szerkesztőtársaim, illetve külsősök, akik időnként besegítenek.

    Bár a szerkesztőségünk jelenleg messze nem működik olyan jól, mint ahogy azt eredetileg elterveztem, mégis nagyon remélem, hogy idővel ez is változni fog, és sikerül egy mégjobban együttműködő csapatot létrehoznunk a különböző projektjeink és oldalaink kezeléséhez.

    VálaszTörlés

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.