Címkék listája

Programajánló: mindent az új NATos közép matek érettségiről [középiskolásoknak]

Az új NAT szerinti érettségi követelmények sok tantárgyból hoztak újdonságokat. Az, hogy ezek közül mi az, ami pozitív, és mi negatív, persze egy hosszasan boncolgatható téma, egy dolog azonban biztos: akár szeretettel fogadjuk, akár nem, ebből kell vizsgáznunk, így jól jön, ha képben vagyunk azzal, hogy mire számítsunk - ennek a kérdésnek egy területét boncolgatja a szombati ingyenes előadásunk.

Szerencsére sokan igyekeznek segíteni a felkészülés különféle segédanyagokkal és programokkal, ebbe a sorba szeretnénk Mi is beállni a mai programajánlóval. December 9.-én, azaz most szombaton 17:30-kor lesz egy ingyenes online előadásunk, ahol a megújult közép matek érettségit vesszük alaposabban szemügyre!

  • Mi változott? Mi maradt ugyanaz?
  • Hogy vannak most a továbbtanulós pontok?
  • Hogy készüljünk hatékonyan?
  • Mik azok az eltérések, amikre fokozottan érdemes ügyelni?
  • Hogy válasszuk ki a legjobb segédeszközöket?
Ezek a fő témák, amiket boncolgatok, és persze a kérdéseitekre is választ kaphattok az előadás alatt folyamatosan nyitva álló kérdezz-felelek lehetőségen keresztül!

Ha középiskolás vagy, és akár idén, vagy akár pár év múlva közép matek érettségire készülsz, csatlakozz hozzánk szombaton 17:30-tól! A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni IDE KATTINTVA tudtok.

Ha pedig úgy érzed, hogy a barátaidnak is hasznos lehet ez a program, ne felejtsd el nekik is elküldeni!

Várunk mindenkit sok szeretettel szombaton 17:30-kor! Ugye a naptáradba is beírtad? 😉

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.