Címkék listája

Ismét működik a kapcsolattartás!

Az utóbbi időben a blog ezen menüpontja nem működött, ez által ilyen módon elérhetetlen voltam. De most ismét rendbetettem. Hogy hogyan is zajlik az ezen keresztüli kapcsolatfelvétel? A posztban legfőképp erről lesz szó.

A kapcsolattartás űrlapon írhattok levelet a blognak. Fontos, hogy valódi e-mail címet adjatok meg, ugyanis a az általatok beírt mail-címre fogok válaszolni a levelekre. Arra kérek mindenkit, hogy a tárgy mezőt se hagyjátok üresen. Ez azért szükséges, hogy ránézésre máris lássam hogy kb. mi lesz a levélben. De mivel a sima e-mailekben is erre szolgál a tárgy, ezért ez szerintem nem olyan meglepő. És aztán ott van az üzenet mező. Ide írhatjátok az üzeneteteket. Az üzenetben lévő html kódok nem kerülnek értelmezésre. A leveleitekben lévő entereket én is ugyanúgy látni fogom mint ti, tehát használjátok nyugodtan tagoláshoz. Amit ezen az űrlapon keresztül írtok levél, azt én egy e-mail formájában fogom megkapni, és erre az általatok megadott míil-címetekre fogok válaszolni. (amennyiben a cím létező) Ez a rendszer körülbelül ennyi is lenne, nem is szaporítom tovább a szót. A lényeg hogy mindenki írjon bátran! Jó szórakozást!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.