Címkék listája

Mi a mineshafter?

Bizonyára egyre több helyen lehet hallani a mineshafterről. Eléggé sok helyen felmerül azonban a kérdés, hogy mire is jó ez. Ebből a posztból mindez kiderül.
A mineshafter egy minecraft kliens. Olyasmi mint ugye a hu-minecraft, a mester MC, a Legendary MC, stb. Ez a kliens nem magyar kezekben van, úgyhogy természetesen a hozzá tartozó webfelület is angol nyelvű. Ez valószínűleg a minecraftosok nagyrészének nem fog gondot okozni. Óriási előnye hogy stabil, és hogy mindig naprakész.

Ahhoz hogy a klienst használhassuk, az alábbiakra lesz szükségünk:
 - Egy mineshafter felhasználóra
     - egy e-mail címre a regisztrációhoz
     - egy felhasználónévre
     - egy jelszóra
 - A kliens indítójára

A mineshafter használatáról majd egy külön posztban írni fogok. Most lássuk tehát az indokokat, hogy miért érdemes ezt használni:

- Stabil
- Naprakész
- Egyszerűen használható
- Ingyen skin és köpeny (ezt csak azok a felhasználók látják, akik úgyszint mineshaftert használnak)
- Egyszerű regisztráció
- Az eredetivel 100%-ban megegyező indító

Szerintem ez bőven elég ok ahhoz hogy ezt használjuk. Persze mindenkit buzdítanék emellett arra, hogy ha tehetitek, vegyétek meg az eredeti játékot. Nemsokára írok majd a mineshafter használatáról is, addigis jó szórakozást!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.