Címkék listája

Irányelveink

A szabályzatok tárháza a mai napon egy kicsit különleges elemmel bővült. Tulajdonképpen nem is egy új szabálycsoport érkezett meg, hanem valami kicsit más, méghozzá az alapvető irányelveink.

1. A blog elsődleges célja a szerkesztőség tapasztalatainak, valamint gondolatainak megosztása a nagyvilággal.
2. A blog alapvetően nagyjából minden téma előfordul, azonban a címkék segítségével a tartalmaink kategorizálva is elérhetőek. A címkék listájának eléréséhez a keresőbe a label* kifejezést kell beírni.
3. A blogbejegyzésekben káromkodás nem fordul elő. Amennyiben mégis, az esetben az adott bejegyzés megtekintése előtt egy ablak fog megjelenni, amiben engedélyezni kell az ilyen tartalmak megjelenését.
4. A blogbejegyzések vallásilag és politikailag teljes mértékben semlegesek. Amennyiben egy poszt mégis vallási vagy politikai kérdésekkel foglalkozik, akkor a 3. pontban leírt módon meg kell erősíteni a megtekintési szándékot.
5. A blog szerkesztői válogatott személyek, jelentkezésre nincs lehetőség. Amennyiben mindenképp alkalmasnak érzed magadat a feladatra, akkor írhatsz nekünk e-mailben, de ne lepődj meg ha elutasítjuk. Amennyiben mégis nyitott tagfelvétel lesz, arról egy bejegyzésben értesülni fogtok itt a blogon. Ha egyéb helyen hirdetnék a tagfelvételünket úgy, hogy az nincs megosztva a blogon, az csalásra enged következtetni.
6. Normális keretek között a blogunkon a vélemény kinyilvánítása szabad. A kommentelésre vonatkozó szabályok a szabályzataink között olvashatóak. A szabályzat el nem olvasása nem mentesít a felelősség alól.
7. Célunk, hogy a blogbejegyzéseinket és blogunkat minél interaktívabbá tegyük.
8. Amennyiben van valami ötleted amit megosztanál velünk, akkor azt e-mailben, vagy a kapcsolattartás menüpont alatt megírhatod nekünk.

Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.