Címkék listája

Utazás kiállítás - Ez már nem az ami régen volt

Nemrég értem haza az idei utazás kiállításról. Már néhány éve nem jártam kint, így szerintem okkal vártam volna el nagyobb színvonalat, mint ami fogadott. Persze azért Nem volt olyan rossz, de én többet vártam volna.



Méretek

Meglepődtem annak a ténynek a láttán, hogy az egész kiállítást az A pavilonba préselték. Régebben több teljes épületet is elfoglalt a rendezvény, ehhez képest idén csak ezt a kis területet tette magáévá. Természetesen ez még nem feltétlen kell hogy rosszabb minőséget eredményezzen, azonban azért nem volt annyi stand és kiállító, mint régebben.

Szóróanyagok

Papír az volt idén is bőven, bár azért nem annyi mint régen. A külföldi részlegben számtalan érdekes leírást lehetett fellelni az egyes országok látványosságairól, eseményeiről. (a képen látható LEGO figurák csak a méretek szemléltetésére szolgálnak, ezek nem a kiállításról valóak) Régebben azért a szóróanyagok mondjuk igényesebbek voltak, több volt a nem papír alapú tárgy, mint például mágnesek, krémek, ételek, bár ebből az utóbbiból azért nem volt kevés.

Összetétel

Ami kicsit még zavart, az a sok más témájú stand. A porszívó, a gyógycsepp, és a robotgépárusok azért csak megjelentek, pedig nem érzem azt, hogy sok közük van az utazáshoz. Ettől eltekintve összességében nem volt olyan rossz a kiállítás, érdemes vetni rá egy pillantást, de FIGYELEM! A jegyárak azért nem teljesen csökkennek a színvonallal együtt! Nem olyan drága, de nem kérdéses, hogy megér-e ennyit.

Ui.: Nekem a mi mágneseink jobban tetszenek.



Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.